sâmbătă, 6 aprilie 2013

GREGG BRADEN la Bucuresti



Dragii mei, am bucuria de a va anunta ca in ultimul weekend din August - 31 august, 1 septembrie - cunoscutul si indragitul scriitor, Gregg Braden, va tine o conferinta de doua zile in Bucuresti.
Pe moment nu am gasit o sala potrivita, dar va pot spune ca biletul va fi de 450 lei pentru doua zile.
Cine plateste in lunile aprilie, mai, iunie are reducere de aprox 30%, deci biletul costa 300 de lei.

Voi reveni cu detalii, cat de curand, dar acum va rog sa va inscrieti si sa dati macar un avans, intrucat si eu, la randul meu, am de dat un avans.

Inscrierile se fac in acelasi loc in care s-a mers pentru biletul la evenimentul cu Erik Berglund. 

Iata detaliile:

Centrul de Educatie si Dezvoltare prin Autocunoastere (CEDA), str.Viitorului nr.14 sector 2, interfonul din dreptul etichetei CEDA, intre orele 9-17,30 de luni pana vineri.

e-mail ceda@centruleda.ro 
tel: 0728 101 854, 031 8056055
fax : 021 3445520 
persoane de contact: Oana Dragomir sau Mihaela Parjol


Va asteptam cu drag, Monica si Iuliana.

CINE ESTE GREGG BRADEN?

Gregg Braden este cunoscut pe plan international, ca un pionier intr-un domeniu ce uneste stiinta cu spiritualitatea. Capacitatea lui de a gasi solutii novatoare, la probleme complexe, a dus la o cariera de succes. A fost geolog informatician la firma Philips Petroleum, in timpul crizei energetice a anilor ’70, iar in anii ’80, proiectant sef de sisteme informatice, la firma Martin Marietta Aerospace. In 1991, a devenit director tehnic la Cisco Systems, unde a condus procesul de dezvoltare a echipei de suport global, care asigura buna functionare a Internetului de astazi.
De peste douazeci de ani, Gregg cerceteaza sate aflate pe culmi de munte, manastiri indepartate si texte uitate, pentru a le descoperi secretele eterne. Activitatea lui a dus la aparitia unor carti transformatoare, cum ar fi Efectul Isaia, Codul lui Dumnezeu, Trezirea la punctul zero, Pasind intre lumi, Matricea Divina, Adevar profund, Timpul fractal, Vindecarea spontana a credintei (toate publicate de editura For You http://www.editura-foryou.ro/index.php?p=publicatii&autor=27) Acum publicate in 15 limbi si in 23 de tari, lucrarile lui Gregg ne arata, dincolo de orice indoiala, ca avem puterea de a inversa procesul imbolnavirii, de a redefini imbatranirea si chiar de a modifica realitatea insasi, acceptand ideea ca puterea credintei reprezinta limbajul cuantic al schimbarii.