duminică, 21 martie 2010

Festival "Body Mind Spirit" (26 - 28 Martie 2010)

Dragi prieteni,

Mandala Club va recomanda Body Mind Spirit Festival, ce va avea loc in Bucureşti, la Sala Palatului - 26, 27, 28 Martie 2010 !





Festivalul promovează o viată echilibrată pe toate planurile: trup minte si suflet, iar pentru a asigura acest tel organizatorii au structurat Festivalul pe trei planuri principale: expozitie cu vânzare de produse, seminarii de dezvoltare personală, manifestări artistice si demonstratii sportive.
În cadrul seminariilor gratuite ce se desfasoară pe tot parcursul expozitiei, din oră în oră, îsi vor expune temele personalităti din domeniu, precum Oreste Teodorescu, Dr. Cristian Andrei, Dr. Mircea Ciuhrii, Dr. Ovidiu Bojor, astrolog Minerva. Pentru a vă convinge cât de interesante sunt toate temele abordate în aceste workshopuri si a vedea numele personalitătilor care le vor sustine vizitati sectiunea de workshopuri în cadrul siteului festivalului, bodymindspiritfestival.ro.
Ca si în ceilalti ani, expozitia cu vânzare include firme de top, care vă vor întâmpina cu oferte speciale, demonstratii, servicii si produse la ofertă. Veti găsi produse naturiste, produse eco si bio, suplimente nutritive, cosmetice, parfumuri, articole de îngrijire personală, tratamente faciale şi corporale, estetică, wellness şi spa, masaj, medicină naturistă, produse naturiste, suplimente nutritive, aparatură pentru sănătate, bijuterii, cristale, pietre semipreţioase, ornamente exotice, decoraţiuni interioare, articole sportive, educaţie – dvd-uri, cursuri, cărţi şi reviste. Ca o noutate la această editie, dacă doriti pur si simplu să veniti să cititi o carte, a fost creat special coltul cititorului, un loc în care vă puteti aseza si delecta cu lecturi ale cărtilor expuse de editurile participante.
Body Mind Spirit Festival include si o latură artistică, special creată pentru a va delecta sufletul si a va relaxa, in mod gratuit. Programul artistic se desfasoară pe toată durata festivalului, cu manifestări programate din oră în oră si din domeniile cele mai diverse: teatru, karate, fitness, aerobic, Tai Chi, Qi Gong, jonglerie cu lumini, dans sportiv si modern, dans oriental, prezentare de modă si nu numai. Programul artistic este disponibil spre vizualizare pe siteul festivalului, http://www.bodymindspiritfestival.ro/.


Toate aceste activităţi au rolul de a construi un cadru deosebit, ale cărui caracteristici reflectă valorile susţinute de către acest festival: sănătatea, armonia, împlinirea mentală şi spirituală, un mod de viaţă echilibrat sub toate aspectele.
Organizatorii vă asteaptă cu drag să ii vizitati si anul acesta, pentru a avea o experientă cel putin la fel de plăcută ca editiile de succes din anii anteriori.


Persoana de contact:
Daniela Cristea
Email: daniela.cristea@mhmedia.ro
Mobil: 0726.10.33.57
http://www.bodymindspiritfestival.ro/


Duminica, 28 Martie, de la ora 9, vă invităm la „Mandala – Esenta si culoare”, un curs practic, dedicat tehnicii pictarii Mandalei.
"Creativitatea se naste atunci cand suntem goi, deoarece creativitatea este mireasma Creatorului. Este prezenta lui Dumnezeu in tine. Creativitatea apartine Creatorului, nu este a ta. Nici o fiinta umana nu poate sa fie creativa. Da, omul poate sa compuna, omul poate sa construiasca dar nu poate sa fie Creatorul. Cand omul dispare, cand devine complet absent o noua calitate, o noua prezenta ii intra in suflet, este prezenta Divina. Doar atunci suntem creativi" - Osho

Pictura mandalelor este o tehnica de meditatie si de deschidere catre creativitate, de simtire in fiinta noastra a felului cum anumite tipuri de energie se manifesta. A desena Mandala inseamna a ne deschide interior, a ne centra, a fi completi. Aceasta tehnica este accesibila fiecaruia dintre noi, chiar daca nu am mai tinut in mana o pensula din timpul scolii elementare.
Oricine poate desena Mandala.




Un curs de mandala se desfasoara pe parcursul unei intregi zile, plecand de la o tehnica de baza si dezvoltand anumite metode pictoricesti. Cursul utilizeaza desenul geometric, transformand in final cu ajutorul culorilor si al modelului propriu interior un continut simbolic ce poate aduce armonia Cosmica in spatiul unde va fi asezat. Pe parcursul acestei zile vom invata sa desenam, sa ne cunoastem si sa ne redescoperim, reusind sa trezim in noi propriul nostru desen Mandala. Bucuria acestei cunoasteri poate fi tradusa prin bucuria de a fi acum si aici.


Cursul este sustinut de Madhu : locuieste in Italia, studiaza psihologia, este practicanta a terapiei florale Bach, master in Radionica, Feng-shui, cristaloterapie, Cabala, Quick-Remap, practitioner E.F.T. si Logosinthesy.

Orar : 09.00-18.30, cu pauza de pranz.
Taxa de participare: 60 eur sau echivalentul in lei la cursul BNR.
Cursul se desfasoara la Mandala Club si cu un maxim de 10 persoane.
Materialele sunt cuprinse in pretul cursului.

Inscrieri la mobil 0745052776 sau pe email:

.

.

Vă aşteptăm cu drag !